Щирі співчуття…

             Петренко Олександр Сергійович (1937-2017)

Медична спільнота та всі жителі Полтавського району глибоко сумують з приводу смерті головного лікаря Полтавської центральної районної лікарні Петренка Олександра Сергійовича та висловлюють щире співчуття рідним та близьким покійного.

Олександр Сергійович народився 15 лютого 1937 року в місті Красілов Вінницької області. В 1960 році поступив в Харківський медичний інститут, після закінчення якого був направлений на роботу в село Рунівщина Полтавського району, де і працював на посаді головного лікаря Рунівщанської дільничної лікарні з з1965 по 1975роки.

В серпні 1975 року був переведений на посаду заступника головного лікаря з медичної частини Полтавської ЦРЛ, а з березня 1983 року Олександр Сергійович очолював медичну галузь Полтавського району.

На посаді головного лікаря району Олександр Сергійович пропрацював 17 років до 2000 року. В подальшому свій трудовий шлях Олександр Сергійович продовжив на посаді лікаря цивільної оборони лікарні.

Олександр Сергійович Петренко мав прекрасні ділові, організаторські якості, був щирою, доброзичливою людиною, з великою повагою та терпінням ставився до спеціалістів та відвідувачів, завжди допомагав колегам, пацієнтам.

Пам’ять про цю мудру, мужню Людину, Лікаря житиме з нами завжди.