Підведені підсумки першого місяця анонімного анкетування.

Адміністрація Полтавської центральної районної клінічної лікарні щиро дякує всім хто приймав участь в анонімному анкетуванні щодо визначення задоволеності обслуговування в закладі.

За результатами анкетування в цілому позитивне враження від обслуговування в закладі залишилось у 72,7% респондентів, у 9,1% – негативне, 18,2% опитаних або не змогли відповісти або мали свою особисту думку з цього питання.

44,4% опитаних відмітили високий рівень професійності адміністрації та керівників структурних підрозділів лікарні, по 22,2% звичайних лікарів та медичних сестер, 11,2% молодшого медичного персоналу. Найбільш комфортним визнано амбулаторне обслуговування у ЛОР-лікаря, фахівців жіночої консультації, у психіатра та нарколога.

В більшості анкет вказано на незручності пов’язані з обмеженістю площ поліклінічного відділення, як наслідок не комфортність умов очікування. Скаржаться люди на черги до окремих фахівців та для проходження обстежень (найбільше УЗД і лабораторія). Вказано на деонтологічні недоліки окремих спеціалістів. Жоден із опитаних не вказав на те, що в нього вимагали хабарі.

Результати анкетування доведені до трудового колективу закладу, проводиться роботу з усунення вказаних недоліків (у випадках які на сьогодні адміністрація може вирішити самостійно).

Анонімне анкетування проводитиметься в лікарні на постійній основі. Трудовий колектив та громада будуть інформуватись про його результати та заходи з реагування.

Ваші відверті відповіді дають об’єктивну оцінку нашої роботи! Сподіваємось на подальшу співпрацю в інтересах громади району!

Довідково. З травня 2017 року в Полтавській центральній районній клінічній лікарні розпочато анонімне анкетування щодо задоволеності пацієнтів від обслуговування в закладі. Анкетування проводиться для покращення якості медичної допомоги та дає можливість адміністрації оперативно реагувати на можливі незручності, які виникають у пацієнтів та відвідувачів.

 

Головний лікар Полтавської центральної районної клінічної лікарні О.А. Мехедько