День медичного працівника в лікарні

Напередодні професійного свята – Дня медичного працівника, очільники обласної та районної влади вітали колективи Полтавської центральної районної клінічної лікарні та комунального закладу «Полтавський районний центр первинної медичної допомоги».

З привітальними словами до присутніх звернулися голова районної ради Василь Іванович Степенко, директор Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Віктор Петрович Лисак, заступник голови Полтавської районної державної адміністрації Марчук Наталія Вікторівна, головні лікарі закладів Мехедько Олег Анатолійович та Рощак Микола Олександрович.

Виступаючі подякували фахівців-медиків за сумлінну та якісну працю. А медичним працівникам району, є чим гордитись, навіть в нелегких умовах сьогодення вони забезпечують належний обсяг і високу якість медичної допомоги, впроваджують нові ефективні методики лікування й профілактики захворювань.

Кращі отримали заслужені відзнаки від керівництва області та району за старанну працю і вагомий внесок у медичне обслуговування людей.