ПЛАН ЗАХОДІВ з проведення з 06 по 13 квітня 2019 року «НАЦІОНАЛЬНОГО ТИЖНЯ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я» в КНП «Полтавська центральна районна клінічна лікарня» Полтавської районної ради

Заходи

 

Термін виконання Відповідальні за виконання
1. Інформування населення району про проведення «Національного тижня громадського здоров’я» в регіональних засобах масової інформації (преса, Веб-сайт закладу). 06-13.04.

2019 р.

Заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Радченко Р.В.
2. Проведення засідання «круглого столу» на тему: «Побудова міжсекторальної взаємодії, спрямованої на організацію виконання основних оперативних функцій громадського здоров’я» з прийняттям відповідних резолюцій Квітень 2019 р. Заступники головного лікаря
3. Широке висвітлення актуальних питань трансформації галузі охорони здоров’я та заходів у сфері громадського здоров’я у засобах масової інформації та соціальних мережах (вакцинація, профілактика НІЗ, профілактика поширення поведінкових факторів ризику, донорство) Протягом

2019 р.

Заступники головного лікаря
4. Ініціювання проведення в загальноосвітніх навчальних закладах району відкритих уроків, виховних годин, конкурсів малюнків, КВК, флеш-мобів, квестів щодо підтримки здорового способу життя 06-13.04.

2019 р.

Заступники головного лікаря
5. Проведення в загальноосвітніх навчальних закладах району конкурсів на кращу роботу (плакат, малюнок тощо) мотиваційного спрямування до ведення здорового способу життя 06-13.04.

2019 р.

Заступники головного лікаря
6. Проведення в закладі інформаційних заходів з питань профілактики захворювань «Будьте здорові!» для дорослих та дітей 06-13.04.

2019 р.

Заступники головного лікаря
7. Надати інформацію до обласного Центру здоров’я про заходи проведені протягом тижня До 20.04.2019 р. Заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Радченко Р.В.

 

 

Заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Р.В. Радченко