До відома інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників війни, громадян прирівняних по пільгах та інших зацікавлених осіб!

З 01 січня 2020 року організацію медичного обліку осіб вказаних категорій (згідно з вимогами Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» будуть забезпечувати фахівці комунального підприємства «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» полтавської районної ради.

Лікарі Центру первинної медицини будуть:

– проводити планування і організацію щорічних комплексних профілактичних оглядів;

– складати індивідуальні плани оздоровлення;

– здійснювати відбір та направлення потребуючих для показаних видів лікуванні і реабілітації, в тому числі до обласних госпіталів ветеранів;

– взаємодіяти з центрами та службами психосоціальної реабілітації учасників антитерористичної операції та інших визначених категорій населення;

– проводити пільгове забезпечення на амбулаторному рівні (окрім випадків не віднесених до компетенції сімейних лікарів).

Спеціалісти комунального некомерційного підприємства «Полтавська центральна районна клінічна лікарня» Полтавської районної ради будуть приймати участь в проведенні профілактичних оглядів, а в передбачених випадках забезпечуватимуть динамічний супровід та лікування в профільних стаціонарних відділеннях підприємства.

Відповідні зміни регламентовані наказом Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації від 18.12.2019 року №1182 «Про взаємодію лікувально-профілактичних закладів по організації медичного обслуговування ветеранів війни, учасників АТО/ООС».

 

 

Адміністрація комунального некомерційного підприємства «Полтавська центральна районна клінічна лікарня» Полтавської районної ради.