Увага!

Шановні пацієнти та відвідувачі закладу! У зв’язку з суттєвим підвищенням рівня захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції на території КНП «Полтавська ЦРКЛ» вводяться передбачені обмежувальні заходи.

Просимо вибачення за можливі незручності але звертаємо Вашу увагу, що відповідні дії спрямовані на зменшення ризику захворювання респіраторними вірусними інфекціями і грипом серед населення та персоналу закладу.

Наполегливо рекомендуємо під-час перебування в лікарні користуватися індивідуальними засобами захисту – масками для захисту дихальних шляхів.

Інформативно: До груп ризику входять діти, вагітні, люди віком від 65 років, люди з надмірною вагою, хворі на діабет, хронічні захворювання легенів, серцево-судинної системи та інші тяжкі хронічні захворювання, а також особи, що перебувають на імуно-супресивній терапії. Крім того, є професійні групи ризику, до якої входять особи, за родом діяльності пов’язані з обслуговуванням великої кількості людей: медичні працівники, вчителі та вихователі, продавці, водії громадського транспорту тощо. Заходи з профілактики грипу та ГРВІ: зміцнення імунітету, повноцінне харчування та сон, уникнення перевтоми та великих скупчень людей, дотримання правил особистої гігієни, а також гігієни приміщень помешкань і робочих місць. При перших ознаках захворювання треба обов’язково звернутися до Вашого сімейного (педіатра) лікаря для отримання необхідних рекомендацій!