Життя присвячене медицині.

28 липня святкує свій ювілей людина, яка без перебільшення все своє життя присвятила медицині, служінню високим ідеалам милосердя. В далекому вже 1967 році Тамара Іллівна Воробйова стала студенткою Полтавського медичного стоматологічного інституту. Після його закінчення в 1973 році працювала шкільним лікарем та лікарем-педіатром в 3-ій лікарні міста Полтава. А з 1981 року трудовий шлях Тамари Іллівна тісно і безперервно пов’язаний з Полтавською центральною районною лікарнею. Наполегливо та достойно проходила вона сходинками непростої лікарської долі від дільничного лікаря-педіатра до заступника головного лікаря з охорони дитинства та материнства.

Але де б і на якій посаді не працювала Тамара Іллівна її завжди вирізняли високий професіоналізм, цілеспрямованість, чуйність та готовність завжди прийти на допомогу кожному, будь-то пацієнт, колега чи просто людина, яка опинилась в складній життєвій ситуації. Скількох маленьких пацієнтів врятовано від страшних недуг.

Дорога наша Тамаро Іллівно, прийміть дружні вітання з ювілейним Днем народження! Побажання наші щирі та від всієї душі: великого людського щастя, палкої любові, завзяття та міцного здоров’я, подальших успіхів і задоволення від роботи, чистого мирного неба над головою. Хай кожна мить життя приносить радість. Найкращі вітання дорогій ювілярці! Для нас є честю працювати поруч з Вами.

 

Друзі, колеги, працівники комунального підприємства «Полтавська центральна районна клінічна лікарня Полтавської міської ради» та просто вдячні пацієнти.