Придбання медичного обладнння.

Полтавською центральною районною клінічною лікарнею проведено процедуру запиту цінових пропозицій щодо закупівлі товару: 32.50.1 інструменти і прилади медичні, хірургічні та стоматологічні. 32.50.13-65.00 Апаратура та прилади для анестезії (Наркозно-дихальний апарат Aeon-7400-А або еквівалент – 1 одиниця).

В результаті даної процедури придбано апарат наркозно-дихальний Aeon-7400-А, який являє собою компактну інтегровану систему анестезії. Даний наркозно-дихальний апарат дозволяє не лише подавати повітря пацієнту під час оперативного втручання, а також відображає на спеціальній панелі різні параметри життєдіяльності людини.

Aeon-7400-А оснащений високоякісним вентилятором, який використовується в системі анестезії та контролюється спеціальним мікропроцессором.

Крім цього, наркозно-дихальний апарат включає в себе вбудований монітор, перемикач гучності та інші вкрай важливі функції що так необхідні під час оперативного втручання. Разом з цим, за допомогою серії інтерфейсіф, Aeon-7400-А може застосовуватися для прослуховування серцево-кров’яного клапана і для перегляду дихального газу.