Музична аптека

10 грудня 2015 року на базі Полтавської центральної районної клінічної лікарні вперше відбувся захід під назвою «Музична аптека».

Мета заходу – продовження навчання вагітних та членів їх родин у «Школі відповідального батьківства», але вже новим інноваційним шляхом для сучасної медицини, через позитивний вплив на жінку музичних композицій. Відомо, що вірно підібрана музика здатна підняти настрій, викликати море позитивних емоцій. А саме позитивний настрой є вкрай потрібним для майбутніх мам. В даний час вчені-медики досліджують різні способи впливу музики на наші тіла і розум. Але всі вони переконані в одному, що цей фактор має свій суттєвий вплив на формування інтелекту майбутнього малюка.

GermanYurchenko

Презентували проект «Музична аптека» Герман Юрченко – народний артист України, голова Полтавського відділення Національної Всеукраїнської музичної спілки та Лідія Черпакова – член Національної спілки журналістів України та правління громадської організації «Водолій та інші», відмінник охорони здоров’я. Лідія Черпакова сформувала збірку класичних музичних творів видатних композиторів, яка допомагає майбутній мамі та її ненародженому малюку створити гарний настрій, заспокоїтись якщо необхідно, розвинути таланти та здібності які допоможуть малюку в майбутньому рости і розвиватися розумним, успішним та повноцінним членом суспільства.

MuzApt

Сподіваємось, що гарне починання стане доброю і такою потрібною традицією, ще одним акордом в формуванні міцного здоров’я і високого інтелекту майбутніх дітлахів.

 

Адміністрація Полтавської центральної районної клінічної лікарні