Понад п’ятдесят років служіння людям.

Професія медичного працівника – це покликання, приклад високого служіння на благо людини. Але навіть серед медиків є фахівці які наближені до таїнства життя більше від інших, це лікарі акушери-гінекологи та неонатологи, акушерки. Саме від їх майстерності залежить щасливий старт нового життя. Вони працюють з особливими пацієнтами, які потребують не тільки професійного догляду, а й душевного тепла. Всі ми прекрасно розуміємо якої позитивної енергетики потребує майбутня молода мама, новонароджене дитя.

Але життя не стоїть на місці, постійно змінює нашу реальність. Приносить зміни, іноді приємні, а іноді і трохи сумні. Так сталося, що з першого листопада припиняє свою роботу акушерське відділення нашого закладу. Реформа в медицині вимагає більш ефективних рішень та підходів до надання послуг населенню. Понад п’ятдесят років важкої повсякденної роботи, тривоги та радості від маленьких але таких приємних перемог. Той, хто хоча б одного разу стикався з непростими буднями акушерського відділення зрозуміє про, що йде мова, яка колосальна відповідальність лежить на цих людях.

41266 нових людських життів з’явилися на світ у нашому акушерському відділенні, саме там вони розпочали свій життєвий шлях назустріч майбутньому. А скільки талановитих та відданих своїй професій спеціалістів «зросли» в стінах відділенням Полтавської районки. Багато років з честю виконували вони свою високу місію.

Від щирого серця хочу подякувати колективу відділення, людині, які очолювала його в цей непростий період змін та перетворень, Карпенко Ніні Миколаївні. Згадати тих, хто створював акушерську службу в районі, примножував її здобутки, був справжнім наставником для молоді – Зінченка Якова Пилиповича, Яковенка Миколу Андрійовича та багатьох інших достойних людей. Можна говорити безкінечно багато гарних слів на адресу колективу відділення, але головне – хочеться побажати їм гарної та безхмарної долі, подальших успіхів на професійному шляху. Будьте здорові та щасливі. Мирного чистого неба нам всім!

 

З глибокою повагою директор комунального підприємства «Полтавська центральна районна клінічна лікарня Полтавської міської ради» Олег Мехедько.