Партнер який завжди поруч.

В ці непрості часи постійно виникають потреби, які необхідно було вирішувати «ще вчора». Терміново придбати необхідне обладнання, ліки чи вироби медичного призначення з дотриманням встановлених процедур не завжди можливо, а пацієнти потребують їх вже негайно.

Нашому закладу пощастило, вже багато років маємо надійного партнера – благодійну організацію «Лікарняна каса Полтавщини». Перелік подарованого обладнання та лікарських засобів, які «Лікарняна каса Полтавщини» подарувала лікарні зайняв би не один лист паперу. Допомога завжди приходила вчасно та вирішувала самі нагальні потреби сьогодення.

А ще кожен працівників лікарні, який є членом Лікарняної каси, має можливість отримати грошове відшкодування вартості лікування у випадку захворювання, що також є суттєвою підтримкою для медичних працівників. Щиро вдячні за турботу і допомогу, за ту надану нам можливість більш якісно проводити обстеження та лікування пацієнтів.

Якщо когось зацікавила можливість отримати допомогу на лікування та обстеження, ознайомитись із умовами співпраці з БО «Лікарняна каса Полтавщини» можливо на офіційному сайті організації за посиланням https://poltavalk.com.ua

 

Адміністрація комунального підприємства «Полтавська центральна районна клінічна лікарня Полтавської міської ради».