Проблему вирішено !

Avto1

29 вересня Полтавська центральна районна клінічна лікарня отримала такий необхідний та довгоочікуваний подарунок – санітарний автомобіль. Наявність якого вирішує величезну кількість суттєвих проблем які виникали в медичному обслуговуванні громади району щоденно.

 

За 9 місяців цього року заклад потребував такого автомобілю близько 250 разів:  із стаціонарних відділень на подальше лікування до обласних установ було переведено 89 осіб, із них 19 новонароджених які потребували транспортування виключно санітарним транспортом; до лікарні були госпіталізовані 50 хворих з інсультами та підозрою на порушення мозкового кровообігу та іншою патологією пов’язану, які згідно з вимогами існуючих стандартів, потребували комп’ютерного або магніто-резонансного обстеження; 6 вагітних жінок були транспортовані до обласного перинатального центру; 3-е хворих переведено в реанімаційне відділення ПОКЛ ім. Скліфосовського; до 70 хворих переведені в лікувально-профілактичні заклади міст Полтави та Кременчука; проведені 25 комплексних бригадних консультаційних виїздів районних спеціалістів в населенні пункти; завжди проблемним було питання транспортування хворих в Мачухівське відділення та філію терапевтичного відділення в с. Ковалівка.

Avto2

 

Щиро вдячні небайдужим людям нашого району за розуміння наших проблем. Без порозуміння з боку керівництва районної ради і райдержадміністрації, депутатського корпусу в лікарні і надалі, кожного дня, доводилось би «винаходити велосипед», а тепер можна прямо глядячи в очі людям сказати: «Проблему вирішено!».

 

Колектив працівників Полтавської центральної районної клінічної лікарні