Систематична планова робота.

25 вересня 2015 року на медичній раді Полтавської центральної районної клінічної лікарні, з залученням фахівців комунального закладу «Полтавський районний центр первинної медичної допомоги», проводилось обговорення вкрай складних та нагальних питань імунізації населення Полтавського району та організації роботи дитячої і підліткової акушерсько-гінекологічної служби. Лікар-інфекціоніст Олександра Бєлая ознайомила присутніх зі станом справ з протидії епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Пройшло жваве обговорення шляхів покращення якості надання хірургічної допомоги населенню. Особливої уваги було приділено впровадженню новітніх хірургічних технологій в лікарні та більш продуктивного залучення до цих процесів науковців кафедри загальної хірургії Вищого навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» та Полтавського базового медичного коледжу.

Заступник головного лікаря з економічних питань Наталія Михайлівна Яковенко ознайомила учасників наради зі станом готовності лікарні до роботі в осінньо-зимовий період.