Підведені підсумки роботи медичної галузі Полтавського району за 2015 рік.

29 січня 2016 року підводили підсумки сумісної роботи медичні фахівці первинної та вторинної ланок району. Спеціалісти Полтавської центральної районної клінічної лікарні та комунального закладу «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» спільно з очільниками районної влади і громадськості обговорювали нагальні проблеми та виклики сьогодення, які постають перед медициною, можливі шляхи їх вирішення.

Голова районної державної адміністрації Лідія Іванівна Лепейко та голова Полтавської районної ради Оксана Михайлівна Гончаренко окреслили перед присутніми основні напрямки соціального розвитку району в цілому та галузі охорони здоров’я зокрема, визначивши першочергові питання для вирішення. А це і добудова поліклінічного корпусу Полтавської центральної районної клінічної лікарні, і покращення матеріально-технічної бази медичних установ, їх забезпечення. Та головна ціль, це покращення якості медичних послуг для людей.

Виступаючи перед медичною спільнотою, голова асоціації сільгоспвиробників Полтавського району Іван Іванович Степаненко, завірив присутніх, що і в подальшому буде продовжуватись тісна співпраця між медиками та аграріями, мета якої – створити належні умови для покращення здоров’я земляків, забезпечити кожного жителя нашого району медичною допомогою високого рівня.

Фахову оцінку діяльності спеціалістів-медиків дав головний лікар Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В. Скліфосовського Григорій Анатолійович Оксак. Який зауважив, що незважаючи на значні обсяги проведеної роботи залишається значна кількість проблем, які медикам під силу вирішити самостійно або ж за підтримки районної