Про підсумки роботи медичної галузі району.

28 жовтня 2016 року на спільному засіданні медичних рад Полтавської центральної районної клінічної лікарні та комунального закладу «Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги» були підведені підсумки роботи медичної галузі району за 9 місяців року. Обговорювались питання подальшої діяльності медичних установ Полтавського району.

Відмічено, що фахівцями-медиками здійснювались заходи спрямовані на наближення медичної допомоги до населення, велась робота з профілактики соціальнозначущих хвороб з акцентом на заходи щодо протидії особливо небезпечним інфекціям, раціонального використання наявних ресурсів галузі.

Головними пріоритетами визначено: надання медичної допомоги дітям та матерям, інвалідам, учасникам бойових дій, людям похилого віку й особам, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Здійснювалось забезпечення належної медичної допомоги учасникам антитерористичної операції, особам тимчасово переміщеним з автономної республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції.

 

 

Адміністрація Полтавської центральної районної клінічної лікарні