Зі словами щирої подяки !

21 жовтня 2016 року дружній колектив Полтавської центральної районної клінічної лікарні відсвяткував 50 річний ювілей закладу. Свято зібрало справжніх друзів закладу, наших дорогих ветеранів, шановних колег.

Не одне покоління людей самих різних фахів будували систему охорони здоров’я Полтавського району. Хтось закладав фундамент та безпосередньо будував лікарню. Комусь довелось працювати над розбудовою потужної інфраструктури та діагностичної бази. Чиїсь наукові труди та кропітка наставницька робота дають можливість носити гордий статус «клінічного» закладу. Для скількох людей район став стартовим майданчиком на шляху до визнання та пошани. Скільки тих, хто багато років тихо, майже непомітно, але ж так плідно працював на тяжкій ниві збереження громадського здоров’я, рятував дорогоцінне людське життя.

Теплими та щирими словами згадуємо тих, хто і сьогодні допомагає нам нормально працювати. Професійних та дбаючих за громаду керівників з районної ради та райдержадміністрації, що знаходять можливість допомагати нам реалізовувати проекти з переоснащення закладу і створенню гарних умов перебування пацієнтів та роботи персоналу. Тих, хто щоденно допомагає вирішувати різноманітні питання існування лікарні: це і очільники медицини області та м. Полтава, «Української медичної стоматологічної академії», обласної профспілкової організації медичних працівників, обласного комунального підприємства «ПОЛТАВАФАРМ», колеги з обласних установ та інших районів, очільники сільськогосподарських виробництв Полтавського району.

fotol1

Подяка тим хто підготував приємні сюрпризи-подарунки для колективу лікарні – братам Юрію та Олександру Бубликам, Міжнародному фонду допомоги хворим, ТОВ «АВТОТРАНС-ОЙЛ», приватному акціонерному товариству «Комбінат виробничих підприємств», мережі аптек «Ваша аптека», голові Щербанівської сільської ради Ігорю Степановичу Процику.

fotol2

Дякуємо за влаштовані на найвищому професійному рівні урочистості, за теплі дружні слова і родинну атмосферу, за сльози радості на очах ветеранів.

fotol3

Подяка всім хто прийшов і розділив з нами це свято!

 

 

 

З найщирішими словами подяки колектив працівників Полтавської центральної районної клінічної лікарні